15 Jan

Bitcoins pris stiger hurtigt til $ 31.550

Bitcoins pris stiger hurtigt til $ 31.550 og afvikler kort sagt $ 100 millioner

Bitcoin udsletter shortere med en stigning til $ 31.550, hvilket afvikler et stort antal risikable positioner

Bitcoin (BTC) krydsede $ 30.000-mærket og fortsatte non-stop mod $ 31.550 og skadede handlende, der satsede på en bearish tilbagetrækning.

Data fra Cointelegraph Markets, Cryptometer og TradingView bekræfter, at BTC / USD toppede på $ 31.550 den 2. januar og likviderede korte positioner til en værdi af $ 100 millioner.
BTC kortere i problemer … igen

På baggrund af ekstremt ustabile forhold forsøgte Bitcoin at overstige $ 30.000 flere gange i løbet af årets Bitcoin Code første dag og endelig nåede niveauet af stor psykologisk betydning lørdag.

Flytningen blev ledsaget af en bullish afgift, der hurtigt skubbede den store kryptokurrency endnu højere og svævede omkring $ 31.420 i skrivende stund.

Mens mange fejrede den fantastiske milepæl, stod nogle dog betydelige tab inden for få minutter.

Likvideret kort på XBTUSD: Køb 10.000.000 @ 30864 ~ Jeg er chokeret, chokeret over, at spil foregår herinde!
– REKT (@BXRekt) 2. januar 2021

„Jeg er chokeret, chokeret over at opdage, at der stadig er mennesker, der spiller her!“ opsummerede det veltalende tweet fra en bot, der overvåger de likviderede transaktioner på derivatgiganten BitMEX.

Tallene antyder, at shortere på BitMEX alene har mistet $ 10 millioner, en stærk påmindelse om farerne forbundet med at betvivle Bitcoin på afgørende niveauer.

Dogecoin kører pludselig stiger i altcoins

I mellemtiden er altcoin-markederne begyndt at registrere egne stigninger. Dogecoin (DOGE) fik 42% på dagen, mens leder Ether (ETH) overgik $ 750.

Cointelegraph Markets-analytiker Michaël van de Poppe, overbevist om, at denne måned vil indlede starten på en bredere „alt-sæson“, sagde han var bullish.

„Jo mere denne bølge af momentum for #Bitcoin skubber op, jo højere kommer den næste. 2021 bliver utroligt, „twitrede han efter at have ramt $ 30.000.

Andre kryptokurver i top 10 har vist mindre ustabil opførsel. Intet kunne have genoplivet XRP, kæmper stadig på grund af de juridiske problemer hos hovedinvestoren Ripple Labs.