9 Nov

Bitcoin Cash, BAT, avgjort prisanalyse: 9. november

Bitcoin Cash økte, bemerket en sunn tilbaketrekning og steg over motstandsnivået enda en gang i et ustabilt, men likevel bullish par dager for kryptokursen. Basic Attention Token kjempet for å heve seg over sitt lengre periode glidende gjennomsnitt og reversere den langsiktige nedturen, mens Decred så ut til å ha gått parabolsk.

Bitcoin Cash [BCH]
Bitcoin Cash, BAT, avgjort prisanalyse: 9. november

Det kortsiktige momentumet for BCH vendte seg oppover i løpet av den siste uken etter at det dannet en bullish divergens og steg kraftig sammen med ETH.

Faktisk beveget RSI seg over null ved pressetiden, noe som indikerer en opptrend. Videre noterte prisen en tilbaketrekning fra $ 275, før den gjenopprettet og klatret til nivået igjen, med BCH sannsynlig å klatre høyere de neste dagene.

I andre nyheter kunngjorde Kraken nylig støtte for Bitcoin Trader Node når hardgaffeldatoen nærmer seg.

Grunnleggende oppmerksomhetstoken [BAT]

Bitcoin Cash, BAT, avgjort prisanalyse: 9. november

Basic Attention Token har sett positivt kjøpsvolum de siste dagene, men i løpet av den siste måneden har selgerne dominert markedet. Det samme ble fremhevet av OBV.

Gjennom oktober måned dannet OBV en serie med lavere høyder, mens de siste dagene ble en rekke høyere lavt nivåer registrert på hitlistene. Hvorvidt dette er en sprett eller begynnelsen på utvinning for BAT var uklart på den tiden.

BAT har ikke vært i stand til å stige forbi sine 200 SMA (lilla), noe som tyder på at oksene har manglet styrke til å styrte det langsiktige bearish sentimentet. Til slutt viste CMF en likevekt mellom kjøpere og selgere i markedet i skrivende stund.

Dømt [DCR]
Bitcoin Cash, BAT, avgjort prisanalyse: 9. november

Decred dannet en parabolsk stigende kurve (gul) og ga gevinster på nesten 60% i løpet av få dager. Ved å bruke Fibonacci Retracement-verktøyet ble det sett at 50% retracement av dette trekket lå på $ 14,9.

Det kan forventes at DCR vil falle til $ 15,5 i løpet av de kommende dagene etter korrigering av denne økningen, med et mulig fall til så lavt som $ 14,9.

Til slutt korrigerte Stokastisk RSI også lavere, noe som indikerer at DCR kan se en mindre tilbaketrekning til nær $ 16,7 i løpet av de neste timene.